onsdag 8. mai 2013

Den billigste bensinen i landet

Tynset kommune i Hedmark har
landets billigste bensin denne uka.
Her kan du tanke til 12.75 kroner literen

Tirsdag morgen satte bensinstasjonen Max på Tynset ned prisen til 13,75 kroner per liter bensin - billigere enn noe annet sted i landet - og dieselprisen ble satt helt ned i 12,75 kroner. Det melder Røros-avisa Arbeidet Rett.

Selv om Statoil-stasjonen over gata umiddelbart svarte med like lave priser bedyrer eieren av bensinstasjonen, Leif Arne Myhre, at det ikke er snakk om noen priskrig. Den lave prisen skal skyldes markering av ny kortterminal.

Så billig drivstoff har det ikke vært mulig å kjøpe i Norge på flere år, men skal du tanke til en så gunstig pris gjelder det å være kjapp. Max-eieren vil nemlig ikke love at de lave prisene vil vare:

- Folk får følge med. Vi går naturlig nok ikke ut med hva prisen vil bli fremover, sier Myhre til Arbeidets Rett.

Har du tips til hvordan man kan spare penger på bensin? Send oss en mail til kontakt@bensinkort.no, eller skriv på vår facebook-side.

Ellers er det som alltid mulig å bruke vår kalkulator for å finne ut hvordan du kan få billig bensin med et av de mange bensinkortene i Norge.

1 kommentar:

  1. bra får billig bensin , hvorfor ikke sett inn gassdrive i bilen da mye billig å drive , min bil sett inn gass drive siste april . kjøre trondheim til nær gardermoen 325 kr min mercedse E200 kompressor 2001 kjøre normal fart.. 7 kr liter

    SvarSlett